Lichaamsgerichte Herstelcoaching

De reis naar binnen om juist de draad in de buitenwereld weer op te kunnen pakken

Bewustwording door aanraking

jouw unieke levensverhaal delen

voorbij denken en praten, naar doorvoelen en ervaren van jouw levensverhaal  

stilstaan bij en contact maken met wat er echt vanbinnen leeft...

opnieuw (aan)geraakt worden... 

je weer erkent voelen en zo je waardigheid herontdekken

 je lichaam leren kennen als bron van wijsheid die een unieke taal heeft voor jouw levensverhaal

thuiskomen in jezelf en je lichaam, jouw herberg van de Ziel

na jouw val weer opstaan en in jouw ritme weer verder gaan op jouw levenspad

 

‚Äč

Iedereen maakt in zijn of haar leven een levensreis. Dit gaat nooit zonder kwetsuren gepaard. Altijd zal je dingen meemaken die leuk of minder leuk zijn. Iedereen maakt ook wel eens dingen mee die te groot zijn om op dat moment te verwerken, of om op dat moment adequaat mee te kunnen omgaan. Zo ontstaat er een trauma. Trauma betekent eigenlijk dat er een situatie was die te overweldigend was. Er gebeurde iets wat eigenlijk vroeg om een bepaalde reactie, vechten, vluchten of bevriezen, maar ergens kon je de beweging en reactie niet goed afmaken en loslaten waardoor je lichaam, geest en Ziel eigenlijk gevangen zit in die onafgemaakte reactie. En dit levert voortdurend stress of ongemak op. Je zit niet lekker in je vel. En ja in een mensenleven gebeurt er vanalles en dingen kunnen zich opstapelen. En soms kom je dan op een punt dat je het niet meer weet en hulp nodig hebt. Dan kan het delen van jouw verhaal in de juiste setting en op liefdevolle wijze en met aandacht aangeraakt worden helend zijn. Want ook uiting en expressie geven, of Stem geven, aan jouw levensverhaal en daarin gehoord worden is helend. En als dan ook je lichaam uit de stress van onverwerkt trauma kon komen, dan kan er heling ontstaan. 

Met mijn aanraking en aanwezigheid bied ik een bedding waarin jij jouw eigen reis kan maken en in contact kan komen met jouw binnenwereld. Je doet je eigen inzichten aan den lijve op. Door samen stil te staan, te voelen en ervaren wat jouw binnenwereld en lichaam willen vertellen, krijg je weer verbinding met jouw kracht en waardigheid. En kan je weer opstaan als het leven even moeilijk is geweest en met steun de draad weer moet oppakken met de juiste hulpbronnen en mensen om je heen. .

Ik zal naar je luisteren en je respectvol aanraken om jouw lichaam ook te laten ontspannen van alles stress die opgestapeld ligt. Jouw lichaam heeft daarin een eigen wijsheid en weg en als je die weet te vinden en aan te boren, is er veel heling mogelijk op veel niveaus. Zo kom je weer op de rails als het leven je even heeft ontspoord. 

 

Ik ben voor jou beschikbaar als jij dat nodig hebt!

Paula Benthem - Ervaringsprofessional

Liefdevol omgaan met stemmen horen en kwetsbaarheid voor psychose

Lichaamsgerichte Herstelcoaching

welkom@mijnherbergvandeziel.nl

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018 by Paula Benthem.  Proudly created with Wix.com and Wisemice