Ben je geraakt en geïnspireerd door mijn website en wil je graag uitreiken?
 
Voel je dan welkom om contact te zoeken via de mail: welkom@mijnherbergvandeziel.nl
Je mag me mailen met jouw unieke levensverhaal en ik zal altijd respectvol antwoorden. En als je langs wil komen om op donatiebasis jouw verhaal te delen en liefdevol daarbij te worden aangeraakt, ben je welkom en mag je een afspraak maken via de mail. Ik ben graag beschikbaar om met aandacht jou nabij te zijn in jouw unieke levensverhaal als je dat even niet in je eentje kan dragen. Ik help je graag om bepaalde gebeurtenissen in je leven toen het even teveel was een plekje te geven in een liefdevolle bedding. 
Ik ga kijken of ik heb ruimte heb voor jouw verhaal want ik ga ook schrijven over hoe dat werkt met gevoelige mensen met trauma en wat ze dan nodig hebben. En hoe voor mij juist als Liefdesroepende Zorgwekkende Zorgmijder de cirkel rondkwam zoals ik zelf had voorzien in die kleiende ervaring en daar heb ik zelf ook tijd en ruimte voor nodig. Maar hopelijk vinden we elkaar! Want samen staan we veel sterker! En geniet ik er ook van om juist ook dat luisterend oor en aandacht te zijn en aan te raken met aandacht, dus voel je welkom, altijd! 
Lieve groet, Paula Benthem 
Ik eindig mijn website met een favoriet liedje van een mooie zangeres Fia. Shedding Skins, hoe je tevoorschijn kunt komen, beautifull and fucked up at the same time, in a glorious way! 
Namaste!

Paula Benthem - Ervaringsprofessional

Liefdevol omgaan met stemmen horen en kwetsbaarheid voor psychose

Lichaamsgerichte Herstelcoaching

welkom@mijnherbergvandeziel.nl

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018 by Paula Benthem.  Proudly created with Wix.com and Wisemice